Share
VIZITA COPIILOR DIN PAROHIA IANCA 1 – BRĂILA

VIZITA COPIILOR DIN PAROHIA IANCA 1 – BRĂILA

Bucurie mare de 1 iunie pentru copiii și tinerii parohiei Sfântul Ioan Botezătorul Ianca I – Brăila! La inițiativa domnului George Cristea și a unui grup de tineri, cu implicarea părintelui Lucian Petroaia, în cadrul programului pastoral „Fii bucuria unui copil” al parohiei Ianca I, a fost oferit copiilor și tinerilor din parohia menționată un foarte frumos dar de Ziua Internațională a Copilului. Astfel, aceștia au călătorit la București, au vizitat Parcul Zoologic, Muzeul de Științe Naturale „Grigore Antipa”, au urmărit la Circul Globus spectacolul „Alice în țara minunilor”, au luat masa la restaurantul McDonalds, încheind această zi plină de surprize plăcute cu o vizită în parohia noastră.

Odată ajunși aici, surprizele nu s-au terminat, micii excursioniști, obosiți dar entuziasmați, fiind întâmpinați de un tort impresionant. După ce copiii au interpretat un scurt program artistic și ne-am rugat împreună, au fost invitați în curtea bisericii, în aer liber, la o gustare. După aceea, fiecare dintre ei a primit câte un rucsac cu rechizite școlare, îmbrăcăminte și jucării.

Având conștiința faptului că înaintea lui Dumnezeu, și mici și mari suntem copiii Lui, le mulțumim călduros tuturor celor care au realizat aceste fapte bune, aducând bucurie în sufletele acestor copii.